Η επιχείρηση «ΛΑΒΙΔΗΣ Home-Plus» αναπτύσσει εμπορική δραστηριότητα από το 1954 στην περιοχή του Κερατσινίου. Υπεύθυνος του καταστήματος είναι ο Κωνσταντίνος Λαβίδης. Το κατάστημα αναπτύσσεται σε 200 τετραγωνικά μέτρα και σε ένα επίπεδο.

Σε ένα σύγχρονο χώρο, λειτουργικό, με ανθρώπους πρόθυμους να σας εξυπηρετήσουν, να σας συμβουλέψουν, να σας ενημερώσουν και αν θέλετε, να σας προτείνουν τις καλύτερες και πιο οικονομικές λύσεις για εσάς και τους δικούς σας ανθρώπους. Στο κατάστημά μας έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε από μία μεγάλη γκάμα προϊόντων εισαγωγής μας, τα οποία καλύπτουν όλες τις ανάγκες του σπιτιού σας. Ενδεικτικά αναφέρουμε κατηγορίες προϊόντων τις οποίες μπορείτε να βρείτε σε εμάς όπως: διακοσμητικά είδη, χρηστικά είδη σπιτιού, έπιπλα εσωτερικού χώρου, μαγειρικά σκεύη, επαγγελματικό εξοπλισμό, δώρα, πορσελάνες, ηλεκτρικές μικροσυσκευές, φωτιστικά και πολλά ακόμα είδη στις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς.

Φυσικά, η πληρωμή των αγορών σας μπορεί να πραγματοποιηθεί με τον τρόπο που εσείς επιθυμείτε και σας διευκολύνει. Η επιχείρησή μας σας παρέχει τη δυνατότητα να πληρώσετε στις μοναδικές τιμές μας με πιστωτικές κάρτες και ένα μεγάλο εύρος άτοκων δόσεων ανάλογα με το ύψος των αγορών σας.

Υπηρεσίες όπως αποστολή εμπορευμάτων, συναρμολόγηση, συμβουλευτική ενημέρωση κ.λ.π. παρέχονται από το κατάστημά μας κατόπιν συνεννόησης με τους υπεύθυνους της επιχείρησής μας.

Το κατάστημά μας αποτελεί μέλος της δυναμικότερης αλυσίδας οικιακού & επαγγελματικού εξοπλισμού στην Ελλάδα, της HOME-PLUS Stores. Σχεδόν όλα τα προϊόντα μας προέρχονται από εισαγωγές της εταιρείας μας αποκλειστικά για τα καταστήματά μας και η θέση που κατέχει ο όμιλός στο εξωτερικό, αλλά και στην ελληνική αγορά, μας προσφέρει τη δυνατότητα της πιο πετυχημένης διαπραγμάτευσης και συμφωνίας με τους οίκους του εξωτερικού και του εσωτερικού, επιτυγχάνοντας με αυτόν τον τρόπο τους δύο σημαντικότερους στόχους μας οι οποίοι είναι ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ και ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ.

ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΤAΣΤΗΜΑΤΟΣ: ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΕΤΑΡΤΗ-ΣΑΒΒΑΤΟ 09:00-15:00

ΤΡΙΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ. 09:00-14:00 & 17:00-21:00

Αγαπητοί καταναλωτές,

Απευθυνόμαστε σε εσάς που στηρίζετε τις ελληνικές επιχειρήσεις, που μας εμπιστεύεστε όλα αυτά τα χρόνια έχοντας αποκτήσει μία σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης και δεσμευόμαστε ότι…

Θα συνεχίζουμε πάντα την προσπάθεια μας σε μέγιστο βαθμό για την βελτίωση των υπηρεσιών μας, όπως και την προσφορά προτάσεων για τον εξοπλισμό του σπιτιού σας ή του χώρου που επιθυμείτε, στηνκαλύτερη ποιότητα και στις πραγματικά χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Σας ευχαριστούμε!

 

 

Εδώ μπορείτε να δείτε τις προσφορές μας.


Στοιχεία Καταστήματος:
Βοσπόρου 4, Χαραυγή- Κερατσίνι, Τ.Κ 18755
Τηλέφωνα: 210-4001779
Fax: 210-4001779
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Σύντομα θα μπορείτε να δείτε όλα μας τα προϊόντα στο καινούργιο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, και να πραγματοποιήσετε on-line όλες σας τις αγορές.

ασφαλείς πληρωμές μέσω eurobank

Στοιχεία καταστήματος: Λεωφόρος Δημοκρατίας 70, Κερατσίνι, Τ.Κ 18755, tel/fax: 210 4310011