1) Πληρωμή κατά τη παράδοση στο χώρο σας
Ισχύει μόνο για παραγγελίες εντός νομού Αττικής. Σε περίπτωση που δεν ισχύει η μέθοδος της πληρωμής στο χώρο σας επιλέξτε μεταξύ των δυο ακόλουθων εναλλακτικών πληρωμών.

2) Πληρωμή με τη χρήση πιστωτικής κάρτας
Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.lavidis.com δέχεται τις περισσότερες πιστωτικές κάρτες μέσω του ασφαλέστατου συστήματος Proxy3 της τράπεζας Εurobank. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα on line ασφαλείας (SSL-128 bit και ψηφιακή πιστοποίηση από τη Geo Trust Inc.), τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών στις περισσότερες επιχειρήσεις του κόσμου.
Σε περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Σας ενημερώνουμε ότι δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο. Για παραλαβή από κατάστημα θα πρέπει ο κάτοχος της πιστωτικής κάρτας να προσκομίσει την πιστωτική του κάρτα και την ταυτότητά του.
Εξοφλώντας με πιστωτική κάρτα την παραγγελία σας έχετε και τη δυνατότητα εξόφλησης του ποσού της παραγγελίας από 1 έως 12 δόσεις.

3) Πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Εάν δεν διαθέτετε πιστωτική κάρτα και δεν έχετε τη δυνατότητα πληρωμής στο χώρο σας, μπορείτε να εξοφλήσετε τη παραγγελία σας μέσω κατάθεσης σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς μας λογαριασμούς:
• EUROBANK : 0026.0258.78.0200833148
• ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ : 19441092442
• ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΤΤΙΚΗΣ : 56111310
• ALPHA BANK : 255002320004760

Παρακαλούμε στείλτε μας μέσω fax την απόδειξη κατάθεσης στο 210-4310011 και εμείς θα προχωρήσουμε στη παράδοση της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε web banking μπορείτε να μας στείλετε με e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , την απόδειξη της κατάθεσης σας.

4) Πληρωμή στο κατάστημα
Σε περίπτωση που επιθυμείτε μπορείτε να κάνετε τη παραγγελία σας ηλεκτρονικά στο www.lavidis.com, και να εξοφλήσετε το ποσό με τη παραλαβή των προϊόντων από το κατάστημα μας. Σε αυτή τη περίπτωση μπορείτε να επωφεληθείτε από τη χαμηλότερη τιμή του ηλεκτρονικού καταστήματος εν συγκρίσει με τη τιμή καταστήματος, αρκεί να έχετε κάνει τη παραγγελία σας ηλεκτρονικά.
Στο κατάστημα μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από τα προγράμματα τραπεζικής χρηματοδότησης έως 48 δόσεις, για τις αγορές των προϊόντων που επιθυμείτε.

ασφαλείς πληρωμές μέσω eurobank

Στοιχεία καταστήματος: Λεωφόρος Δημοκρατίας 70, Κερατσίνι, Τ.Κ 18755, tel/fax: 210 4310011